Azt hiszem, nem kell agyon magyaráznom, miről szeretném, ha ez a blog szólna, vagy azt, hogy miről is lesz pontosan szó. Akinek az életében a szerencsejáték picit is megfordult, biztosan rendelkezik emlékezetes bukósztorikkal. Nem feltétlenül nagy összegek pillanatok alatt történő elvesztésére gondolok, hanem elképesztően fordulatos, peches, vagy netán meglepően szerencsés kimenetelekre, fordulatokra.

Ezek legtöbbször idegesítőek, de fogjuk fel máshogy: szedjük össze és beszéljük át a történeteket, hátha röhögünk rajta egyet legalább. Aki a történetét posztként szeretné viszontlátni, küldje el nekem, de kommentbe is beszúrhatja.

Kezdjünk tehát mesélni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixsztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr831741763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loriarp 2010.03.04. 10:43:20

U21-ről mi a véleményetek? Nekem rengeteg ment el, a papírformától eltérő eredmények szoktak történni. lásd német-izland
süti beállítások módosítása