Talán nem véletlenül gondolom azt, fontos, hogy melyik sztorival is nyitjuk a történetek sorát, viszont sokmindent el szeretnénk mesélni, szóval agyalás helyett kezdjük.

Portugál bajnokság, 2008, Benfica - Vitoria Setubal. Ötös kötésben van a meccs, a többi négy már bejött, ezen múlik minden. A Benfica a bajnoki címért hajt, a Setubal viszont a kiesés ellen küzd, ezen az alapon pakoltam meg a hazai csapatot. "Természetesen" a Setubal szerzi meg a vezetést, kezd felmenni a pumpa...A Benfica közben egyenlít, sőt fordít, 2-1. A 90. perc környékén jön a fordulat: egy Setubal szöglet után a kapu előtti tökölést kifelé fejelik. A labda egy setubali elé esik, aki gondol egyet, és beleollózik egy elkeseredettet, ami behullik a kapuba.........

A meccset lefújták, a gólt pedig megválasztották abban az évben az év vagy a forduló góljának, már nem is emlékszem. Hurrá.

Íme: https://www.youtube.com/watch?v=ust-kf8XciQ

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixsztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr81750698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása