Korábbi kommentelőnk, Soma levele.

Magamban már többször megfogadtam, hogy hokira nem fogadok, főleg nem az Olimpián, ahol minden megtörténhet, és nagyjából minden meg is történt…

 

USA-Svájc: egyértelműen a hazaiak a favoritok, miután a végső győzelemre is esélyes Kanadát intézték el az előző körben 5-3-ra. Az első harmadban egyértelmű volt a tengeren-túli fölény de nem tudták gólra, gólokra váltani a helyzeteket.

 

A 2. harmad elött gondoltam egy merészet( annyira mégsem, ugyanis 1,45-s odds volt rá), és megraktam, hogy az USA nyeri a 2. harmadot. Megint meddő mezőnyfölény, a svájci kiállításokat sem tudták gólra váltani az amerikaiak.

 

Elérkezett a hajrá, 2 másodperc van hátra… Azt hiszem Johnson húzta kapura a korongot, az eddig bravúrozó svájci portás, Hilleri mellel védte ki, majd egy teniszmozdulattal próbálta kivágni az ütőjével a pakkot. Igen ám, de az a saját kapuja felé vágódott, átemelte saját magát, és a hálóba kötött ki, az utolsó pillanatban.. Illetve nem is az utolsó, hanem az utolsó utána pillanatban.

 

Ugyanis először a játékvezetők megadták a gólt, de a videó bíró segítségével visszanézték a jelenetet, amelyben minden mozzanat tizedmásodpercre le van bontva. Sajnos tisztán látszik, hogy 0,2 mp van hátra amikor beleüt a korongba Miller, 0,1 amikor közelít a kapu fele, és sajnos 0,0-nál megállt a tudomány, tisztán látszik, hogy még nem haladt túl a gólvonalon……. Nem nagy bukás, de nem is mindennapi.

A bejegyzés trackback címe:

https://tippmixsztorik.blog.hu/api/trackback/id/tr951842846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása